درون گرا- شهودی- فکری- داوری کننده

درون‌گرای شهودی فکری داوری کننده

درون‌گرای شهودی فکری داوری کننده
درون‌گرای شهودی فکری داوری کننده

فردی که درون‌گرای شهودی فکری داوری کننده را دارد، فردی مستقل، ایده‌پرداز، منظم، کنجکاو و فکر بزرگ و ذهنی مبتکر است . او به خوبی می تواند پروژه ها را با جزئیات به اتمام برساند. درونگرایِ شهودی ،فکری، داوری کننده بسیار هدفمند و برای کارهای روزمره و تکراری راه حل های نوآورانه و مبتکرانه ارائه می دهد .

باتوجه  به مسئولیت پذیری این تیپ، فردی انتقادپذیر کنجکاو  قاطع و مصمم و به دنبال رعایت مقررات است. می‌توان از شخصیت های ژان پل سارتر، مریم میرزاخانی ،نیوتن  داروین و بابی فیشر نام برد.

درون‌گرای شهودی فکری داوری کننده اغلب بر اساس عدالت و منطق تصمیم‌گیری می‌کند و فردی سرسخت به نظر می رسد. کارکرد این تیپ، تفکر است و می‌تواند مدیریت و سازماندهی را برعهده داشته باشد.کارکرد خنثی این تیپ، حس است . شهود در تیپ های درونگرا شهود به محتویات ناهوشیار گرایش دارد، به طور کلی شهود گراها حرکتشان با انفجار انرژی همراه است و گاهی نمی توانند افکار یا رفتار آنها را پیش بینی کرد به الهام و برخورد اول و تصور و تجسم برای دریافت اطلاعات متکی است آنها به انتظار و نظریه‌پردازی علاقه مند هستند judging در آن ها باعث می شود که هیچ موضوعی را بدون تصمیم‌گیری رها نمیکنند . محیط اطراف آن ها باید سازمان یافته باشد و فهرستی از کارهایی را که باید انجام دهند را تهیه می‌کنند. دوست دارند هر چیز در جای خود قرار داشته باشد قبل از پایان کار استراحت نمیکنند. ویژگی های تفکر:

در برقراری ارتباط بیشتر از عقل خود بهره می برند ، دوست دارند درباره مسائل و نتایج حاصل از آنها حرف بزنند آنها به نیازها و احساسات دیگران چندان توجه نمی کنند.  آنها افرادی رُک و بی‌پرده هستند و به اندیشه بیشتر از احساس  بها می دهند. آنها فردی با تمامی تمایلات فنی یا علمی هستند. از اصلاح کردن و انتقاد کردن دیگران خجالت نمی‌کشند .

تیپ متفکر درونگرا:

تفکر در آنها با سوژه آغاز می‌شود و به سوژه هم برمی گردد آنها به دنبال خلق نظریه های خلاقانه هستند و به دنبال خلق چشم اندازهای جدید هستند . آنچه برای آنها اهمیت دارد تولید و خلق ایده های ذهنی از جنس فلاسفه معمولاً از طریق تفکر درونگرا نشأت می گیرد در تفکر برونگرا فرد به دنبال این است که واقعیت ها را به طور مستقیم دریافت و بعد درباره آنها فکر کند تیپ های متفکر درونگرا به سادگی در دنیای فانتزی غرق می‌شوند .

کارکرد خنثی برای تفکر درونگرا احساس برونگرا است.

فرد متفکر درونگرا به همان میزانی که به ایده‌ها تصاویر ذهنی خودشان وابسته هستند گاهی می توانند دارای عقایدی کاملاً خشک متعصبانه با قضاوت های سرد و غیر انعطاف و قد سرانه داشته باشند .

درونگرایی متفکر به دلیل نداشتن تمایل به تمرکز به روی واقعیات بیرون به سادگی در دنیای فانتزی خود غرق می شود به طور کلی تیپ  ‏intj مشاهده گر، عقل و منحصر به فرد است در این تیم به دلیل قدرت اصلی شهود به پندارها و امکانات توجه ویژه ای دارند و به خاطر کار کرد کمکی اول یعنی تفکر t, بر اساس اصول منطقی و ذهنی تصمیم می‌گیرد ترکیب nوt باعث نوآوری ,مستقل بودن و تحلیل گر بودن می‌شود او فردی خودبین و بدبین انتقاد گر و حتی حق به جانب است . به طور کلی این تیپ دنیای درونی احتمالات، معانی پنهان در پس وقایع، مسایل انتزاعی، تصاویر ذهنی و افکار توجه دارند . حس شهود به همراه تحلیل منطقی پایه و اساس رویکرد آنها به جهان اطراف است. آنها نیاز به درک داشتن و به نمایش گذاشتن توانمندی هایشان در مورد علاقه وجود خود دارند. مهمترین ویژگی آنها تمرکز و قاطعیت و وظیفه محوری است که  بر این اساس کارکرد های خود را انجام می دهند این مسئله به آنها امکان می‌دهد تا چشم انداز هایشان را تبدیل به واقعیت بیرون  کنند از nt ها به عنوان جویندگان دانش نام برده می شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *