کهن الگوی هادس
قلمرو هادس ضمیر ناهوشیار است که ناهشیار شخصی و هم ناهشیار جمعی را در بر میگیرد و در آنجا خاطرات افکار و احساسات قرار دارند که ما آن را سرکوب کرده ایم .
هر چیزی که آنقدر دردناک شرمآور یا برای دیگران ناپذیرفتنی است که اجازه دیده شدن در جهان بالاتر را ندارد. آرزوهایی که هرگز مجسم نکرده ایم و امکان هایی که به صورت طرح های مبهم باقی ماندهاند.
هادس همچنین جنبه سرکوب شده کهن الگوی پدر؟؟؟ هست (بولن ۱۳۹۵، ترجمه ملیحه وفامهر)
اگر کهن الگوی هادس در فردی به شکل آگاهی بروز پیدا کند به راحتی مرگ را پذیراست و از آن با آغوش باز استقبال میکند. دنیای این فرد با معنا و درک عمیق از آن گره خورده است .
خلق فلسفه و دنیای فلاسفه در دنیای هادس قرار دارد . از ثروت های درونی قدرت کشف استعدادها است و فرد خردمند و عمیق است اما اگر این کهن الگو در فردی به شکل عقده بروز پیدا کند ، میتوان گفت فردی گوشه گیر و منزوی را شاهد هستیم .در دنیای غیر واقعی سیر میکند و از لحاظ فکری غیر قابل انعطاف است و از سوی جامعه و افراد دست کم گرفته میشود ،اما اگر در فردی ضعیف باشد درک درستی از معنای زندگی ندارد.
کودکی هادس
هادس تاثیرگذاری روی دیگران نیست. بیشتر در دنیای خود غرق است و زیاد اهل مراوده با افراد تازه وارد نیست از اعتماد به نفس پایینی برخوردار است به خودش احساس منفی دارد.